رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان گفت: كنگره سرداران و 2400 شهيد استان، فرصت مغتنمي براي بازخواني رشادتها و پيامدهاي ارزشمند حماسة 8 سال دفاع مقدس و تبيين نقش بيبديل فرزندان بام ايران درسالهاي حماسه وخون است.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
جهانبين نيوز علي گرجي درحاشيه برگزاري کنگره ملي شهداي استان چهارمحال وبختياري گفت: کنگره و برنامههاي جانبي آن مجالي است تا بتوان حقايق جنگ تحميلي را براي سليقههاي خاص و متنوع جوانان و نوجوانان تبيين و تشريح کرد.
رزمنده و جانباز دفاع مقدس گفت: قطعا مجموعه استان ميبايست ازاين فرصت طلايي جهت تبيين و باز تعريف توانائيها و خدمات ارزشمند سرداران و۲۴۰۰شهيد استان بهره بگيرند.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در ديدار با اعضاي ستاد کنگره استان که فرمودند:«محصول کار چيزي از آب دربيايد که بر روي ذهن مخاطبين اثر بکند. يعني آن توطئهاي را که الان دارد اجرا ميشود -نه اينکه دارد برنامهريزي ميشود؛ برنامهريزياش خيلي قبل شده؛ الان دارد در کشور اجرا ميشود- خنثي بکند» ابراز اميدواري کردند کنگره بتواند در راستاي بيانات معظم له، تأثير بسزايي در خنثي کردن توطئههاي دشمنان داشتهباشد و در پايان با يک ارزيابي منصفانه، اثرات آن مشخص و نقاط ضعف و قدرت شناسايي شود.
گرجي با اشاره به ميزباني شايسته استان براي کنگره شهداء گفت: شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان چهارمحال و بختياري با چاپ يک کتاب و يک کتابچه به استقبال کنگره ملي سرداران و ۲۴۰۰ شهيد استان رفت. به گفته وي«راست قامتان» نام کتابي است که در ده فصل مطالب ارزشمند، کوتاه و خواندني از شهيد و شهادت و نقش اقشار مختلف در پيروزي، حفظ و تداوم انقلاب اسلامي آمده است.
گرجي با بيان اينکه در طول جنگ تحميلي رشادتهاي بيشماري توسط رزمندگان دفاع مقدس به وقوع پيوسته است، تصريح کرد: در همين راستا کتابچه «حماسه بيسيمچي» همزمان با کنگره شهداء چاپ و در استان توزيع ميشود.
وي با قدرداني از دست اندركاران اين كنگره عظيم گفت: در امر تبليغ چهرههاي شاخص دفاع مقدس و نقشآفرينان آن، نبايد به اغراق روي آورد، آسماني و غيرقابل دسترس توصيف نمودن قهرمانان دفاع مقدس موجب خواهد شد نوجوانان و جوانان و نسلهاي آينده ميان خود و قهرمانان آن برهه شكوهمند فاصلهاي عميق احساس كنند و رسيدن به نقطهاي كه شهداء رسيدند را غير ممكن تصور نمايند.
گرجي با توصيه به پرهيز از هر گونه اغراق در امر تبليغات دفاع مقدس و كوچك و ناتوان جلوه دادن دشمن(به لحاظ تواناييها و امكانات) تصريح کرد: بايد واقعيات را بيان کرد تا نسل آينده دريابد شهداي شاخصي مثل شهيد تركي، نوروزي، فاضل، آقابزرگي ، كاووسي، رحماني، شاهمرادي، رجبپور و... افرادي از ميان همين مردم بودند نه افرادي فرا زميني و دست نيافتني، تا موجب شود جامعه همچنان «شهيد پرور» باقي بماند و همه خود را «فرزند شهادت» بدانند.
علي گرجي ادامه داد: استقامت و پايداري دليرمردان لشكرقمربني هاشم(ع) در برابر تجاوز ناجوانمردانة رژيم بعث عراق و دنياي استكبار درهشت سال دفاع مقدس تابلويي هميشه زنده و گويا از جلوههاي غرورآفرين و صحنههاي افتخار آميزبه نمايش درآورده است.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان يکي از راههاي مقابله با فرهنگهاي ناهمخوان و متعارض را حرکت در مسير شهداء دانست و افزود: وقتي در همه سطوح جامعه عطر روحبخش فرهنگ ايثار و شهادت پراکنده شود، هيچ قدرت و ابرقدرتي نميتواند مقابل اين ملت بايستد.
گفتني است وي تا کنون کتابهاي «حماسه شاخ شميران»، مربوط به رشادتها و خاطرات لشگر قمر بنيهاشم(ع) استان در عمليات والفجر ۱۰، «مقاومت در غربت» خاطرات جمعي از آزادگان سرافراز استان، «سردار فضائل» خاطراتي از سردار شهيد حاج سيّدکمال فاضل فرمانده گردان يازهرا(س)، «گنجينه دفاع مقدس» خاطرات رزمندگان استان و ... را نيز به چاپ رسانده است